Madonna a vandut pana in prezent peste 200 de milioane de albume in toata lumea. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, in 1986 cantareata a lansat albumul "Papa don't preach", care la scurt timp a urcat pe primele pozitii in topurile muzicale.

Ajunsa la varsta de 50 de ani, Madonna si-a pastrat vitalitatea si puterea de munca, sarbatorind acum 25 de ani de cariera. Pe 24 aprilie 1982, a aparut pe piata primul album al cantaretei, intitulat "Everybody", produs de Warner Bros. Cine ar fi crezut la acea data ca tanara cantareata, originara din Rochester- Michigan, va cuceri intreaga planeta?

La inceputul carierei sale muzicale, cantareata se prezenta cu numele intreg, Madonna Louise Veronica Ciccone, dar presa a promovat-o doar cu primul prenume. La 25 de ani de la debut, vedeta internationala a vandut peste 200 de milioane de albume. Madonna este casatorita cu regizorul Guy Ritchie, impreuna cu care are doi copii: Lourdes si Rocco. De curand, cantareata s-a decis sa infieze un copil si astfel i-a oferit o casa micutului David, originar din Malawi. Noul proiect muzical al Madonnei este asteptat sa apara la sfarsitul acestui an, este vorba de cel de-al 11-lea album, la care va contribui si Justin Timberlake.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.