Micul ecran, desi pare inofensiv, este cel mai daunator dintre toate aparatele electrice cunoscute si ne poate distruge iremediabil sanatatea

Televiziunea a fost unul dintre marile succese tehnologice ale secolului trecut. Timpul a dovedit insa ca privitul indelungat la televizor prezinta 15 pericole pentru sanatate, intre care opt sunt deosebit de grave, mai ales pentru copii.

Multi parinti isi lasa copiii in grija televizorului si nici nu se gandesc ca uitatul la televizor poate fi daunator. Doctorul Aric Sigman, de la Societatea Medicala Britanica, a prezentat un amplu studiu efectuat pe o perioada de 20 ani, iar concluziile raportului sunt de-a dreptul socante.

Hormonii se dau peste cap

Obezitatea, deteriorarea vederii sau chiar alterarea sistemului endocrin sunt doar cateva dintre pericolele care ii pandesc pe toti privitorii la televizor, indiferent de varsta. Totusi, doctorul Sigman a tinut sa atraga atentia parintilor asupra riscurilor pe care si le asuma atunci cand le ofera copiilor cate un televizor numai pentru dormitorul lor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.