Toata lumea i-a criticat pe rromi pentru ca isi casatoresc odraslele de la 12 ani si nu-si lasa copiii sa mearga la scoala. Iata insa ca nici romanii nu vor sa fie mai prejos in privinta momentului cand isi incep viata sexuala.

Un recent studiu facut in judetul Hunedoara, in mai multe sate, a scos la iveala faptul ca cel putin un sfert din totalul adolescentilor cu varsta intre 12 si 14 ani au "gustat" deja din borcanul cu miere al desfatarilor trupesti. Studiul a fost efectuat pe un esantion de 200 de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a, iar autorul sondajului este Centrul de Asistenta Psihopedagogica al judetului Hunedoara. Copiii au mai spus un lucru interesant, si anume ca 58% dintre ei au primit informatii despre ce inseamna viata sexuala chiar de la parinti. Partea buna este ca majoritatea pustanilor stiu care sunt bolile cu transmitere sexuala si cum sa se fereasca de acestea.
Specialistii au constatat, in urma discutiilor cu adolescentii, ca lumea satului s-a schimbat radical si ca nimeni nu mai tine cont de traditii in domeniul sexual.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.