Yoghinii lui Gregorian Bivolaru au inceput sa invadeze statiunea Baile Herculane. 6.000 de adepti MISA se vor prinde in trei spirale prin intermediul carora vor intra in legatura spirituala cu guru "Grig", aflat tot in Suedia.

In statiunea Baile Herculane este forfota mare. Toata suflarea orasului este conectata la evenimentul anului, ce se va desfasura in perioada 27 aprilie-6 mai. Peste 6.000 de yoghini, membri ai Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), creata de Gregorian Bivolaru, se vor intalni pe Platoul Coronini pentru a primi de la mama natura energia astrala. in acelasi timp, adeptii MISA spera sa intre in contact cu guru "Grieg", desi acesta se afla la mii de kilometri de tara, in Suedia.

Spiralele

Datorita pozitiei geografice, statiunea este perfecta pentru organizarea de spirale, sedinte de meditatie, relaxare ori plimbari in aer liber. Cele trei spirale alcatuite din femei si barbati se vor forma pe Platoul Coronini. Yoghinii care intra in spirala sunt dispusi in siruri zodiacale concentrice, barbat si femeie, si sustin ca aceasta spirala yang simbolizeaza miscarea circulara centripeta de revenire la origini, iar yoghinii care o formeaza se incarca cu energii cosmice pozitive. Prin astfel de ritualuri, yoghinii mai considera ca energia yang acumulata prin meditatia in spirala le ofera o stare de armonie si echilibru si are efecte puternice asupra psihicului pentru o perioada mai lunga de timp.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.