Politistii Brigazii de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei au detectat cele 17 "puncte negre", respectiv locurile unde se intampla cele mai multe accidente rutiere.

Astfel, autoritatile spun ca ar trebui ca soferii sa acorde foarte multa atentie la intersectia dintre Bulevardul Basarabia cu soseaua Mosilor, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, in dreptul numarului 26, Bulevardul Carol, soseaua Colentina, la numarul 83, intersectia dintre soseaua Colentina si Strada Sportului, Bulevardul Eroilor, la numerele 10, 12, 14 si 18, soseaua Fundeni, numerele 252, 256 si 258, soseaua Garii de Nord, la numerele 6-8, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Bulevardul Alexandru Obregia - la intersectie cu Strada Nitu Vasile, pe soseaua Pantelimon - la numerele 252, 254, 260 si la intersectia cu Strada Baicului, pe soseaua Petricani - la numerele 40 si 46 A - in dreptul numarului 34 de pe soseaua stefan cel Mare, pe Drumul Taberei - numerele 90-96, pe Calea Vacaresti, la intersectia cu Strada Pridvorului si pe Calea Vitan, la numerele 32-34. in total, in cele 17 "puncte negre" enumerate mai sus, au avut loc anul trecut 60 de accidente, soldate cu opt morti si 57 de raniti.

Actiunea politistilor de identificare a acestor locuri face parte din campania "Saptamana Mondiala a Sigurantei Rutiere" si se adreseaza pietonilor care traverseaza la intamplare arterele bucurestene. Acesta este si motivul pentru care in cele 17 locuri, autoritatile au inscriptionat pe asfalt conturul unor siluete ce simbolizeaza victimele accidentelor rutiere, alaturi de mesajul "Nu trece dincolo".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.