Cantaretul George Michael, acuzat ca ar fi condus drogat, va trebui sa apara in fata unui judecator cu o zi inaintea primului sau concert de pe noul stadion Wembley de la Londra, dar are termen si pe 31 mai, in ziua show-ului de la Bucuresti, a hotarat marti un judecator britanic, potrivit AFP.

Procesul cantaretului britanic va incepe pe 8 mai, iar alte termene sunt programate pe 30 si 31 mai - data cand este programat un concert la Bucuresti, pe stadionul Lia Manoliu, si 8 iunie, ajunul unui concertul de pe stadionul Wembley de 90.000 de locuri. Fostul solist Wham!, in varsta de 43 de ani, este acuzat ca a condus un vehicul in timp ce se afla sub efectul drogurilor.

La audierea preliminara de marti, de la tribunalul Brent Magistrates din nord-vestul Londrei, judecatoarea Katherine Marshall a respins cererea de a permite muzicianului sa sara peste proces. Judecatoarea a spus ca vrea ca Michael sa fie la tribunal pe 8 mai, si ca este dispusa sa il lase sa mai vina doar in ultima zi, daca artistul nu doreste sa asiste la toate termenele.

"Stadionul Wembley se afla la aproximativ 4,8 kilometri de tribunal. Nu cred ca va avea nicio problema sa fie aici pe 8 iunie", a spus Marshall. Pe 1 octombrie anul trecut, politia londoneza a chemat ambulanta dupa ce l-a gasit pe Michael prabusit in Mercedesul sau care bloca o intersectie. Cantaretul a fost arestat pentru suspiciunea de a nu fi in stare sa conduca automobilul si pentru posesie de canabis si a fost dus la spital.

Michael a mai fost prins prabusit la volan si in februarie 2006. Muzicianul a vandut peste 80 de milioane de albume de-a lungul carierei sale si a castigat un premiu Grammy, in 1987, pentru cel mai bun album al anului, "Faith".(


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.