Scena de la Sala Palatului va fi gazda spectacolului "Dance Devils" (Diavolii Dansului). Sambata, de la ora 19.00, cativa dintre cei mai buni dansatori irlandezi vor incanta publicul bucurestean cu miscari rapide, pe ritmuri irlandeze incitante. Spectacolul promite sa fie unul de exceptie.

SHOW - Dupa succesul inregistrat cu spectacolul "Cazacii Zburatori", portalul www.vreaubilet.ro aduce pe scena Salii Palatului dansatori irlandezi. In spectacolul "Diavolii Dansului", care este conceput ca o imbinare aproape desavarsita a ritmurilor si povestilor irlandeze, vor evolua fosti campioni mondiali la acest tip de dans, acum deveniti dansatori profesionisti.

Cativa dintre artistii care vor urca pe scena Salii Palatului sunt colaboratori ai celebrului Michael Flatley. Dansul irlandez transmite energie si bucurie, este un mod de a proiecta o atitudine optimista asupra vietii. Caracteristicile principale sunt miscarea rapida si precisa a picioarelor si pozitia dreapta, aproape rigida, a partii superioare a corpului. Miscarile sunt executate in formatie, in suite care se succed rapid. Dansul irlandez are reguli foarte precise, dar in cadrul acestora exista "spatiu" suficient de inovatie si varietate. Practic, este o forma de arta vibranta si in continua evolutie.

De unde cumperi bilete

PRETURI Biletele la "Diavolii Dansului" au preturi cuprinse intre 50 si 150 de lei. Acestea pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.vreaubilet.ro, dar si de la casele de bilete din Unirea Shopping Center (etajul 2), supermarketurile Carrefour Orhideea si Carrefour Feeria, de la Sala Palatului, Magazinul Muzica si de la Teatrul National.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.