SHOW - Dupa succesul inregistrat cu spectacolul "Cazacii Zburatori", portalul www.vreaubilet.ro aduce pe scena Salii Palatului dansatori irlandezi. In spectacolul "Diavolii Dansului", care este conceput ca o imbinare aproape desavarsita a ritmurilor si povestilor irlandeze, vor evolua fosti campioni mondiali la acest tip de dans, acum deveniti dansatori profesionisti.

Cativa dintre artistii care vor urca pe scena Salii Palatului sunt colaboratori ai celebrului Michael Flatley. Dansul irlandez transmite energie si bucurie, este un mod de a proiecta o atitudine optimista asupra vietii. Caracteristicile principale sunt miscarea rapida si precisa a picioarelor si pozitia dreapta, aproape rigida, a partii superioare a corpului. Miscarile sunt executate in formatie, in suite care se succed rapid. Dansul irlandez are reguli foarte precise, dar in cadrul acestora exista "spatiu" suficient de inovatie si varietate. Practic, este o forma de arta vibranta si in continua evolutie.

De unde cumperi bilete

PRETURI Biletele la "Diavolii Dansului" au preturi cuprinse intre 50 si 150 de lei. Acestea pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.vreaubilet.ro, dar si de la casele de bilete din Unirea Shopping Center (etajul 2), supermarketurile Carrefour Orhideea si Carrefour Feeria, de la Sala Palatului, Magazinul Muzica si de la Teatrul National.