Competitia din jurul Casei Poporului va incepe peste o luna

Agitatia politica dinauntrul Palatului Parlamentului este dublata de cea din afara lui. De trei zile, in fiecare seara, masini de marfa aduc echipamentele destinate amenajarii circuitului de mare viteza, care va avea loc in zona Casei Poporului intre 18 si 20 mai.

Zidurile de protectie au fost aduse de la Bilbao

Primele tribune si zidurile de beton care vor fi amplasate in zonele de protectie ale circuitului au fost deja aduse la Bucuresti. Toate echipamentele respecta normele de siguranta impuse de Federatia Internationala de Automobilism (FIA). Tribunele au fost comandate special in Germania unei firme specializate in domeniu si vor fi amplasate in puncte-cheie ale circuitului. Capacitatea totala va fi de aproximativ 70.000 de persoane. Amenajarea traseului pe care vor alerga bolizii de curse este in plina desfasurare, urmand ca pe anumite zone sa fie turnat un asfalt special pentru a inlesni franarea masinilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.