Pana duminica, cei interesati sa-si cumpere o casa pot testa piata proiectelor imobiliare la targul de profil deschis la Sala Palatului

Vile inconjurate de verdeata departe de zumzetul Capitalei, apartamente cu doua, trei sau patru camere construite in ansambluri rezidentiale moderne, situate in cartiere precum Militari, Pantelimon, Pajura sau zona Piata Unirii.

Pe scurt, aceasta este oferta cu care firmele de profil va asteapta, pana duminica, la targul de case si proprietati imobiliare Real Bucharest, de la Sala Palatului. Iar daca preturile ce variaza de la cateva zeci la sute de mii de euro vi se par accesibile, va puteti opri si la standurile unde bancile isi prezinta oferta de credite imobiliare.

Cartier de case tip duplex pe DN 4

Daca v-ati saturat de vecinii galagiosi de la bloc si de zgomotul traficului, cartierele de vile ce se ridica in imprejurimile Bucurestiului ar putea fi o solutie. Snagov, Cernica, Sos. Bucuresti-Oltenita, Comuna 1 Decembrie sau Sos. Alexandriei spre Bragadiru sunt doar cateva dintre amplasamentele viitoarelor ansambluri rezidentiale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.