Astazi si maine va avea loc premiera spectacolului “Pyram si Thisbe” de Michel Pignolet de Monteclair si John Frederick Lampe, pe scena Teatrului National de Opereta „Ion Dacian“.
Este vorba de prima productie a Studioul Experimental de Opera si Balet "Ludovic Spiess". Vom asista la un spectacol al Operei Nationale Bucuresti in colaborare cu Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", realizat in parteneriat cu Institutul Francez din Bucuresti si Ambasada Frantei in Romania - Serviciul de Cooperare si Actiune Culturala. Interesul este deosebit, fiind un concert-spectacol de muzica baroca, experiment singular in peisajul cultural bucurestean. Regia montarii este semnata de Andreea Valean, coregrafia baroca ii apartine lui Mary Collins, care a infiintat "The Early Dance Circle" din Anglia si studiourile de dans "Danserye" si "Footwork OffLimits". La pupitru se va afla dirijorul Tiberiu Soare, castingul si pregatirea vocala fiind asigurata de soprana de origine franceza Sophie Boulin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.