Peste jumatate din biletele la concertul pe care cantaretul George Michael il va sustine pe 31 mai, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, au fost vandute.
Potrivit unor declaratii precedente ale organizatorilor, numarul total al biletelor puse la dispozitia publicului pentru concertul George Michael a fost de aproximativ 40.000. Biletele din categoria VIP, care aveau pretul de 280 de lei, precum si cele care costau 180 de lei au fost epuizate.In prezent mai sunt bilete la categoriile de 150 lei - cu loc pe teren, in fata scenei, 130 lei - tribuna I, 120 lei - peluza si cele de 90 lei - pe teren, in spate. Concertul pe care George Michael il va sustine in Romania face parte din turneul "25 Live Stadium", care marcheaza 25 de ani de cariera muzicala a artistului. Acesta va canta hiturile sale cele mai cunoscute, precum "Careless Whispers", "Freedom", "Outside", "Fast Love", "Amazing", "Faith" si "Father Figure".

Spectacolul va fi suta la suta live, cu orchestra si backing vocals, si va avea o durata de aproximativ doua ore. In deschiderea show-ului va avea loc un recital de 30-40 de minute sustinut de Loredana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.