Statisticile atesta ca in aceasta zi accidentele si ghinioanele se tin lant.

Pentru cei care au avut ieri o zi nu prea grozava si au pus necazurile pe seama zilei de vineri 13, statisticile ofera, in fine, o confirmare.

Combinatia dintre vineri si 13 este cu adevarat nefasta, dupa cum atesta evidentele unei mari companii de asigurari auto din Marea Britanie, Norwich Union.

O comparatie cat se poate de simpla arata ca, in ultimele sase zile de vineri 13, numarul de accidente auto a fost cu 13a mai mare decat media.

"Analiza noastra privind zilele cele mai proaste pentru condus da o oarecare greutate superstitiilor referitoare la data de vineri 13.

Este greu de spus de ce se intampla asa, poate pentru ca oamenii isi schimba stilul de sofat tocmai gandindu-se ca e o zi cu ghinion", a declarat Nigel Bartram, de la Norwich Union, citat de "The Times".

Teoria este sustinuta si de statisticile Serviciului de salvare din Suedia, potrivit carora intr-o asemenea zi sunt mai multe accidente, dupa cum a relatat cotidianul local "Svenska Dagbladet".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.