Ultimul weekend cand mai prindem reduceri de preturi, deci… sa ne facem de cap prin magazine. Teatru, film, baruri, pub-uri sau discoteci, toate mai pot astepta, acum prioritate au “Reducerile”, nu de alta dar mai avem doar o zi.

Nici bine nu s-au terminat sarbatorile cu toata agitatia si goana de rigoare dupa cadouri si cumparaturi, ca iata-ne ajunse iarasi in labirintul magazinelor care ne imbie parca mai abitir sa le calcam pragul. Si asta pentru ca vitrinele tuturor magazinelor, de la butique-ul din coltul blocului si pana la reprezentantele firmelor din marile centre comerciale, toate sunt tapetate cu postere care anunta "mari reduceri de preturi". Odata ajunsa la destinatie, nu stii cu ce sa incepi. In dreapta, iti face cu ochiul standul de cosmetice, in stanga, ca un magnet bijuteriile aranjate frumos in rafturi in functie de pietrele pretioase si semipretioase ma cheama sa le incerc. Dar vine si salvarea! Scara rulanta din fata care va duce direct spre lumea reducerilor de preturi la imbracaminte, ca doar dupa haine am pornit. Asa ca sa lasam ispitele deoparte, si sa ne indreptam spre magazine. Desi ofertele sunt pe sfarsite, si nu sunt la fel de multe ca in anii trecuti sunt destule pentru toata lumea, asa ca nimeni nu pleaca fara ceva nou.

Oferta-i variata, pulovarase dragalase in culori gri, maro, mov, lila, culorile sezonului, toate stau adunate pe rafturi sau in cosuri care arata o scadere de pret de pana la 50%. La capitolul reduceri de preturi au fost trecute si camasile din bumbac, obiecte vestimentare care nu ar trebui sa lipsesca din nici o garderoba. Acum, daca in goana dupa cumparaturi vi se intampla, sa ajungeti la rafturile cu pantaloni, gasiti jeansi, pantaloni din stofa, reiati la preturi cu mult mai mici decat in sezon.Luand-o la pas prin magazine constati ca sunt reduceri in tot orasul: de la Dika, la Levi’s, DaDa, BSB, Mango, Promod, Castro si pana la Body Shop. Colectia de iarna - cu paltoane, bascute colorate sau chiar rochii de seara - s-a scos la vanzare la jumatate de pret. Rar intalnesti discounturi mai mici de 50%. Si mai rar gasesti magazine care, datorita reducerilor, sa nu atraga la rafturi multi clienti.

Pe langa reduceri, magazinele mai abunda si in promotii care atrag privirile trecatorilor si le golesc buzunarele. Pe de alta parte, preturile au revenit la normal si in piete, si daca inainte de sarbatoarea pascala am cumparat verdeturi la 0,5lei sau 1 leu legatura, acum gasim aceleasi produse la juma’ de pret. Ouale, care au reprezentat deliciul mesei de Pasti au revenit si ele la pretuti normale, astfel, daca inainte de Pasti pretul urcase pana la 0.5 lai bucata, acum gasim si cu 0.35 lei. Si carnea de miel a cunoscut scaderi semnificative, acum putem cumpara cu 10 lei kg, in timp ce inainte de sarbatori nu gaseam mai jos de 15 lei pe kg. Asadar,inchideti televizoarele, lasati treburile casnice sau orice alte activitati si mergeti la un tur la cumparaturi, inainte de inchiderea sezonului!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.