De maine, o lume de poveste si numere de acrobatie de cinci stele in noul spectacol de la circul de stat, din Capitala.

Dresura de zile mari cu tigri si lei albi, acrobatii pe sarma, in cuburi si sfere suspendate la cateva zeci de metri inaltime, echilibristica de cinci stele, made in Polonia&Cehia, dragoni, printese si spiridusi, foc, apa si aer.

Acestea sunt ingredientele show-ului ce va avea avanpremiera maine, la ora 15.00, si premiera duminica, la Circul Globus din Bucuresti. "Elfii contraataca" aduce in arena o lume magica din taramul fermecat si acrobatii executate la perfectie, care te tin cu sufletul la gura.

Elfita 007 si leii care saluta

Un Comandor vrea sa fure energia supusilor Vrajitorului Secret. Si face tot posibilul sa-i atraga in capcana pe Ducesa Ciuperca, Printesa Apelor, Printul Salamandra, Regele Animalelor sau Elfita 007, pe spiridusii Pamantului sau pe salamandrele de foc. Intamplarile au loc cand pe "pajistea fericirii", cand in apa, in aer sau in foc.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.