Zeci de proxeneti si prostituate s-au retras printre ruinele ultimelor case. Ei fac front comun in fata municipalitatii care va cere ajutorul jandarmilor pentru eliberarea zonei

Cel tarziu saptamana viitoare, autoritatile locale vor rade ultimele maghernite din calea viitorului Pasaj Basarab.

Acest termen este impins de catre ultimii locuitori de pe Strada Orhideelor cu amenintari de genul "ma leg cu lanturile de copii si apoi de gard".

Mai mult, ambitia unora de a se pune dinaintea buldozerelor, cand lucrarile au inceput deja la intersectia dintre Orhideelor si Dinicu Golescu, i-a incurajat pe alti profitori sa se instaleze in casele expropriate. Imediat s-au apucat de afaceri, iar cea mai profitabila din zona este, dupa cum stiu majoritatea bucurestenilor, prostitutia. Doua case situate una la capatul dinspre Gara Basarab, alta la cel dinspre Calea Plevnei sunt inca "functionale" pentru amatorii de placeri.

Sex de la cinci lei in sus, in spatele ruinelor

Cum intri pe Orhideelor dinspre Centrul Comercial Orhideea, nu faci 50 de metri si, ziua in amiaza mare, esti intampinat de un domn cu ten masliniu: "sefu’, mi se zice Om Bun, te ajut cu ceva, o fata. Vorbim de la cinci lei in sus." Daca te uiti in stanga, vezi santier, in spate, la fel, iar putin mai sus sunt ruinele unor case a caror demolare a inceput acum cateva saptamani. Singurii martori ai activitatilor nocturne si diurne din zona Basarab sunt chiar muncitorii care lucreaza la construirea pasajului.

"Rup tevi sa-si faca porti. Au rupt de cateva ori si gardul"

Cu toate ca aproape toti locuitorii din zona au fost expropriati, cu exceptia a numai cinci familii, pe strada Orhideelor, noaptea este animatie. "Dupa ora 20, din curtea de langa farmacie ies trei baieti. Spun ca au fete. Iau clientii si ii duc in fundul curtii", spune un paznic de pe santierul de langa Gara Basarab. Muncitorii mai spun ca si in spatele ruinelor este miscare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.