Cu miel cumparat din cheta, tinerii studenti albanezi si kenieni si-au facut un meniu pe cinste si s-au distrat ca la Revelion in lipsa colegilor romani, plecati la parinti de Paste .
Chiar daca majoritatea caministilor a plecat acasa, cei care au ramas in Capitala si-au facut o minivacanta de neuitat: si-au invitat prietenii la un film in Noaptea de inviere, s-au distrat vopsind oua sau frigand carne de miel si mici pe gratar. "Au venit prietenii la mine, am ciocnit oua si dupa aia ne-am uitat toata noaptea la filme. Dimineata de Paste, am ciocnit oua eu singur", spune John, un kenian, student in ultimul an la Arhitectura, care sta in caminul C1 al Facultatii de Arhitectura din zona Tei.

Aici, doar doi-trei studenti erau, ieri, prin camere. "Au plecat de vineri si cei mai multi se intorc miercuri (ieri - n.r.) sau joi (astazi - n.r.)", zice Nicu, agent de paza la caminul C2 al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.