“Va multumesc” se intituleaza noul album pe care astazi, la ora 13, la Restaurantul “Perla” (aici si-a lansat recent Nelu Ploiesteanu, cartea sa autobiografica) Cornel Constantiniu il va lansa alaturi de toti prietenii si toti cei care i-au fost aproape, mai ales in momentele grele prin care a trecut si trece, datorita bolii.
Piesa care da numele albumului a fost compusa de Sabin Pautza, binecunoscut dirijor si compozitor, stabilit de multi ani in SUA. El este un vechi colaborator al compozitorului Cornel Fugaru si unul dintre muzicienii care au pus, in urma cu 40 de ani, bazele formatiei Sincron. Mai mult, Sabin Pautza este cel care acum douazeci de ani i-a compus lui Cornel Constaniniu piesa "Brad batran", pe versuri de Eugen Rotaru, piesa care a cucerit trofeul concursului "Slagare in devenire". Special pentru marele interpret, Sabin Pautza a compus, la inceputul acestui an, piesa intitulata "Va multumesc", piesa care da numele albumului ce va fi lansat chiar astazi.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.