A doua editie a Tirgului de cariera Angajatori de Top se desfasoara vineri si simbata la Sala Palatului. Evenimentul reuneste peste 100 de companii ce „vineaza“ tineri.

Tirgul de joburi prezinta numeroase oferte de munca din domenii ca IT&C, bancar, real estate si constructii, consultanta si audit, auto, industria farmaceutica, FMCG, servicii si BPO sau retail. Organizatorii estimeaza un total de aproximativ 2.000 de joburi oferite tinerilor cu sau fara experienta. Programul evenimentului cuprinde si prezentari de companii, insa cei interesati trebuie sa se inscrie din timp pentru ca locurile sint limitate. In cadrul acestora, o parte dintre organizatiile participante furnizeaza informatii la zi cu privire la pozitia lor pe piata, strategii si obiective pe termen mediu si lung, politici de personal, detalii despre joburile prezente si cele care se prefigureaza in viitorul apropiat. Fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului se va incheia cu cite un workshop pe teme de cariera. Prin prezenta la tirg, companiile participante stabilesc o legatura directa cu tinarul profesionist aflat in cautarea unui loc de munca.

Un candidat poate sustine pina la 20 de miniinterviuri

intr-o zi, isi poate exprima direct dorinta de a lucra pentru compania la care aplica si are garantia ca CV-ul sau este vizualizat pentru un job disponibil imediat sau pe termen mediu. Cele mai multe joburi sint deja disponibile pe pagina de Internet a tirgului, la www.hypo.ro. "In cele doua saptamini premergatoare evenimentului ne asteptam la 10.000 de CV-uri inscrise, pe baza experientei anterioare", spun organizatorii.

Tot cu ocazia tirgului, opt companii multinationale isi lanseaza programe de management trainee. Gigantii care isi vor prezenta oportunitatile pentru viitorii lideri sint British American Tobacco, Coca-Cola HBC, Credit Europe Bank, Raiffeisen Bank, Heineken Romania, BRD, ING Bank si Kraft Foods.

12.000 de vizitatori

La editia trecuta, Angajatori de Top a avut un numar de aproximativ 12.000 de vizitatori. Anul acesta ne asteptam ca numarul sa fie depasit, datorita faptului ca evenimentul a crescut, iar oamenii au inceput sa inteleaga faptul ca in cadrul lui poti gasi oferte de calitate. "Feedbackul companiilor a fost foarte bun in urma ultimei editii. Companiile au recrutat atit candidate pentru pozitii entry-level pentru programele de management trainee, dar si specialisti. Au fost companii care au acoperit si pozitii de management.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.