Gloria Gaynor, interpreta celebrului hit "I Will Survive", va concerta in Bucuresti, in luna mai, a declarat pentru Anghel Stoian, organizatorului show-ului din Capitala. Spectacolul va avea loc pe 13 mai, la Sala Palatului sau la Sala Polivalenta.

Organizatorul isi doreste ca show-ul sa fie gazduit la Sala Palatului, insa, pentru moment, nu a primit aprobarea Ministerului Culturii, care trebuie sa inceapa lucrarile de reamenajare a cladirii pentru festivalul "George Enescu" din septembrie. Gloria Gaynor va concerta live 85 de minute, acompaniata de o trupa de opt instrumentisti.

"Avem in plan sa organizam un al doilea spectacol pe data de 14 mai, dar nu am stabilit inca toti termenii", a spus pentru Anghel Stoian, presedintele Asociatiei de Teatru, Muzica si Film Dracula, organizatorul concertului. "Biletele vor avea preturi de 70, 80 de lei, iar la categoria VIP ele nu vor fi mai scumpe de 200 de lei", a explicat Anghel. Pe numele sau real Gloria Fowles, artista s-a nascut in Newark, New Jersey.

Gaynor este cunoscuta mai ales pentru hiturile disco "I Will Survive" (locul intii in topuri in 1979) si "Never Can Say Goodbye" (numarul noua, in 1974). Gaynor a cintat in trupa "Soul Satisfiers", o formatie jazz/pop, in anii `60. Primul ei hit solo a fost "She`ll Be Sorry/Let Me Go Baby", lansat in 1965. Versurile melodiei "I Will Survive", scrise din punctul de vedere al unei femei recent parasite, dar de un barbat, a devenit un fel de imn al emanciparii femeii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.