Municipalitatea impune restrictii de circulatie, de la jumatatea lunii aprilie, pe Soseaua Colentina - una din principalele artere de circulatie care face legatura intre estul si zona centrala a Capitalei -, circulatia tramvaielor si traficul rutier urmind sa fie reluate in primavara anului viitor.

Lucrarile de reabilitare a Soselei Colentina au inceput in luna decembrie 2006, pe tronsonul cuprins intre Depoul Colentina si limita administrativa a orasului (iesirea spre Voluntari). Incepind cu data de 16 aprilie, lucrarile pe Soseaua Colentina, efectuate de consortiul Swietelski - Eurovia, se vor extinde pe tronsonul cuprins intre Depoul Colentina si Piata Obor.

Va fi inlocuita calea de rulare a tramvaielor si vor fi efectuate lucrari de modernizare a carosabilului. Astfel, liniile de tramvai 21 si 31 vor fi suspendate timp de un an - durata lucrarilor. Linia de troleibuze 66 va fi mentinuta pe traseul actual, cu un parc suplimentar de mijloace de transport.

De asemenea, pe traseul cuprins intre Soseaua Fundeni si centrul Capitalei (zona Rosetti) va circula o linie speciala de autobuze 667. In timpul lucrarilor de modernizare a carosabilului, traficul rutier se va desfasura pe o singura banda de circulatie, in ambele sensuri.

Dupa sudul Capitalei - aproape inchis traficului pina la sfirsitul anului din cauza lucrarilor de modernizare a carosabilului - legatura dintre estul orasului (inclusiv intrarea/iesirea din Bucuresti prin zona de est) si centrul Capitalei va fi aproape blocata timp de un an, tot din cauza asfaltarii. Se lucreaza pe Soseaua Colentina, iar lucrarile continua pe Calea Mosilor - principalele artere de legatura dintre cartierele Colentina si Baicului cu centrul orasului. De asemenea, municipalitatea se pregateste sa inceapa si lucrarile de reconfigurare a pasajelor Obor si Muncii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.