Tirgul de Cariere este considerat de catre organizatori ca fiind primul eveniment premium de cariera construit pentru nevoile reale de resurse umane si de branding de angajator ale companiilor de pe piata locala. Evenimentul este organizat de Career Management. Branduri consacrate ca "Arenele Carierei", "Career Days" sau "JOBfest" au fost lansate cu succes in anii anteriori, iar TCB este un moment de turnura pentru piata resurselor umane.

"Tirgul, organizat impreuna cu parteneri consacrati din rindul societatii civile, doreste un reper pentru Bucuresti, Capitala Europeana a Tinerilor Profesionisti", spune directorul evenimentului, Mihai Manole.

La o cafea, impreuna cu un consilier personal

Career Management implementeaza in cadrul unui eveniment de cariera formatul Career Café, orientat pe consilierea profesionala a vizitatorilor si pe comunicarea deschisa, intr-un cadru informal, intre angajator sau consilier si potentialul angajat. "Career Café este un concept nou pe care il implementam in premiera in Romania.

Se axeaza pe incurajarea comunicarii directe dintre angajatori si candidati, dar si pe consiliere profesionala. La toate mesele vor fi consilieri care vor sta la o cafea si vor discuta despre cariere. De asemenea, companiile ii vor putea invita pe candidatii selectati in mod special la o discutie deschisa. Evenimentul nostru se doreste a fi in primul rind un succes de comunicare si de interactiune", spune Mihai Manole.