De ieri, benzinele s-au scumpit cu opt bani/litru si motorinele cu trei bani/litru, ca urmare a cotatiilor internationale ale petrolului in crestere.
Potrivit reprezentantilor Rompetrol, pretul Benzinei Premium E4 (Euro 4) a crescut cu opt bani/litru, ajungand la 3,28 lei/litru, in timp ce pretul Benzinei Efix 95 (Euro 4), care s-a majorat tot cu opt bani/litru, a atins valoarea de 3,27 lei/litru. Sortimentul de benzina Euro Super 98 fara plumb (Euro 4) costa, incepand de luni, 3,78 lei/litru, dupa ce a crescut, de asemenea, cu opt bani/litru.

Motorinele Efix Diesel (Euro 4) si Super Euro 5 (Euro 5) se comercializeaza la 3,1 lei/litru, respectiv 3,4 lei/litru. Ultima modificare a preturilor carburantilor comercializati in reteaua benzinariilor Rompetrol a avut loc in urma cu doua saptamani, cand toate sortimentele de benzina s-au scumpit cu un ban pe litru, in timp ce pretul motorinelor nu a fost schimbat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.