Doi alpinisti romani isi vor testa limitele pe un Everest in miniatura, inaltat de Discovery Channel intr-o parcare din Bucuresti.
Timp de doua saptamini, Teofil Vlad si Catalin Onceanu vor sta cocotati pe un virf de munte artificial, ridicat in fata complexului Mall Plaza, unde vor simula conditiile reale de izolare dintr-o tabara de escaladare de pe masivul Everest. Paralel, colegii lor din Polonia si Ungaria vor fi supusi aceluiasi experiment.

Impreuna, alpinistii vor fi protagonistii unei campanii de promovare a serialului documentar "Everest: Dincolo de limite", al carui prim episod va fi difuzat pe 4 aprilie, pe posturile Discovery Channel din cele trei tari. "Scopul campaniei este ca telespectatorii sa ajunga cit mai aproape de experientele alpinistilor care cuceresc Everestul", spune Ruxandra Bitu, PR al postului Discovery Channel Romania. Experimentul a inceput ieri si va dura pina pe 22 aprilie, fiind sustinut de "Cotidianul" si de Radio Guerrilla.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.