La un pret de 10.000 de euro poti alege dintre zeci de modele second-hand.

Cu 8.500 de euro, poti cumpara din tirgurile auto un Golf IV din 2002.

Lista modelelor rulate provenite din import care sa coste cit un Logan nou cuprinde masini de clasa mica, compacta sau chiar medie. Pretul pentru varianta diesel de 1,5 litri si 70 de cai-putere a modelului Logan berlina este de 10.200 de euro. Masinile rulate care pot fi cumparate la acest pret au o virsta medie de cinci ani si un rulaj mediu de 120.000 km. Informatiile despre modelele Volkswagen si Opel prezentate mai jos au fost preluate de pe site-ul Autovit.

Golf sau Passat?

Volkswagen, cea mai bine vinduta marca de masini rulate din import, este apreciata pentru modelele de clasa medie Passat si cel de clasa compacta, Golf.

De exemplu, un Passat din 2002, cu motor diesel de 1,9 litri si 101 cai-putere, care respecta normele Euro 3 si cu rulaj de 150.000 km, poate fi cumparat la mina a doua contra sumei de 9.500 de euro. Printre dotari se numara geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, servo-directie, patru airbaguri, climatronic, computer de bord, proiectoate ceata si inchidere centralizata. Un Golf hatchback, cu aceleasi caracteristici ca si Passatul, costa 8.300 de euro. Taxa de inmatriculare se cifreaza la 1.625 de euro. Alte autoturisme Volkswagen care pot fi achizitionate la un pret de 10.000 de euro sint Lupo, Polo sau Bora.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.