Hotelurile de renume s-au angajat intr-un soi de razboi care se poarta pe taramul piscinelor cu o serie de "arme acvatice", precum suprafete imense de apa, plaje incredibile, sisteme subacvatice de sunet sau peisaje superbe

De la piscina de 6500 de mp de care dispune locatia Le Meridien, din golful Makadi, Egipt si pana la simulatoarele de curenti oceanici ale complexului Hyatt Regency din Maui, hotelurile din intreaga lume urmaresc sa impresioneze si sa atraga cati mai multi turisti, combinand o multitudine de facilitati sau inovatii.

Masura calitatii unei piscine este, in mod cert, o problema extrem de subiectiva. Unii prefera imensitatea, altii cauta imitatii ale plajelor naturale, cu tarmuri nisipoase si valuri, iar pentru multi, facilitati precum baruri sau cabane de lux, situate chiar in piscina, sunt extrem de importante. In topul preferintelor se afla, insa, privelistea, orientata, in mod ironic tot catre apa, a marii sau a oceanului.

Un numar redus de turisti cauta, insa, altceva, cum ar fi petreceri in piscina, hotelul Hard Rock din Las Vegas fiind destinatia perfecta pentru acestia. Prin cei aproape 20.000 de mp de apa in doua piscine care comunica intre ele printr-o laguna, complexul este gazda unei petreceri cunoscuta sub numele de Rehab, ce are loc in fiecare sambata, din mai pana in septembrie.

De multe ori chiar piscina este cea care aduce vizitatorii intr-o anumita locatie, asa cum este cazul hotelului Baltimore, a carui intindere de apa ce atinge 2000 de mp si inghite peste 3 milioane de litri, este principala atractie a complexului de mai bine de 80 de ani.

Ispititi de asemenea oferte, multi ar putea fi tentati sa isi petreaca intreaga vacanta fara a pune piciorul nici macar o data in apa marii sau a oceanului. Insa nu totul se invarte in jurul apei, ci exista numeroase alte aspecte care starnesc interesul, precum ceea ce se afla langa, deasupra sau dincolo de piscina.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.