Studentii de la Jurnalism si Stiintele Comunicarii s-au intalnit ieri cu vedeta de radio si de televiziune Andrei Gheorghe.

In cadrul celor doua ore de dezbateri, intr-o atmosfera relaxanta, vedeta a vorbit despre momentele importante ale mass-media romanesti, acordand o importanta deosebita evolutiei jurnalismului on-line si a Internetului ca principalul media viitor de comunicare si transmitere a informatiilor.

Gheorghe a tinut un discurs in stilu-i caracteristic, cu expresii usor colorate, punctand principalele momente din evolutia presei romanesti, considerate de acesta a fi aparitia ziarului Evenimentul Zilei, a postului Radio Contact si a Pro TV-ului.

De asemenea, Gheorghe a mai vorbit despre meseria de jurnalist, pe care spune ca nu o practica prea des, despre faptul ca mereu a incercat sa faca ceea ce ii place si sa castige bani din asta, precum si despre greselile pe care le fac tinerii jurnalisti care intra in breasla.

Sala in care s-a desfasurat dezbaterea a fost neincapatoare pentru studentii si jurnalistii doritori de a participa la dezbatere si de a intra in discutie cu Andrei Gheorghe.

Studentii au "gustat" discursul lui Gheorghe, intretinand discutia cu intrebari posibil incomode pentru un alt invitat. Vedeta s-a dovedit a fi un one man show.

Dezbaterea cu Andrei Gheorghe face parte din editia cu numarul al-9lea al evenimentului "Serile FJSC", organizat de studentii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Sponsor principal: Ursus Brewerries. Parteneri media: 9am, Dilema Veche, Radio RFI, Infonews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.