Studentii au votat pentru mentinerea discotecilor in complexul de pe Dambovita, pentru ca au intrare libera in timpul saptamanii

Masini de lux, tinute decupate din revistele de moda si cocktailuri peste bugetul unui student care nu-si permite decat viata in camin. Acesta este scenariul de weekend al cluburilor din Regie. Majoritatea studentilor prefera ca sambata seara sa bea o bere la un chef in camin in loc sa cheltuiasca 10-20 de lei numai pe intrarea in cluburile din complexul unde locuiesc. Cu toate acestea, ei nu vor ca discotecile sa dispara din Regie.

Sambata seara, aglomeratie mare in Regie. La intrare, portarul are de lucru, multe masini intra in complex. La fel de numeroase sunt si taxiurile, care au blocat stradutele mici si intortocheate din cel mai mare campus studentesc bucurestean.

Grupuri de tineri se ingramadesc catre intrarea in cele mai populare cluburi din Capitala. Bodyguarzii se instaleaza rapid intre mesele care sunt toate rezervate. Nici la bar nu mai gasesti un loc liber.

"Asa e sambata", spune unul dintre agentii de paza. Pe mese sunt deja aranjate cateva cutii de energizant (12 lei cutia), o sticla de whisky (150 de lei) si cateva cutii de cola (6 lei). Totul pregatit pentru clientii care nu se lasa prea mult timp asteptati. Vin cu masini aranjate ca la show-room, cu tinute in trend, coborate parca de pe catwalkurile de pret-a-porter.

Cateva pustoaice insotite de un personaj masculin impunator se lauda cu ultimele noutati in materie de "toale". "Asta mi-a adus-o maica-mea de la Milano", spune una dintre ele, in timp ce-si arunca dezinvolt geanta pe o canapea din discoteca. "E tare, dar de pantofii mei ce zici?", raspunde cealalta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.