La serviciu, la petreceri, in vacante sau la sfarsit de saptamana - sunt doar cateva dintre locurile si momentele in care un barbat poate calca stramb. Iata, insa, care sunt semnele clare ca barbatul isi insala partenera:

1. Este distant, in timp ce partenera este preocupata de atitudinea lui. Nu se implica in nimic, nu-l intereseaza ce spune ea si evita sa o priveasca in ochi. Psihologii considera ca barbatii infideli isi manifesta astfel sentimentul de vinovatie.

2. Are tendinta de a da telefoane si chiar suna undeva, insa inchid imediat ce li se raspunde, asemen unui adolescent indragostit.

3. Devine din ce in ce mai dependent de telefonul mobil si pandeste orice moment pentru a scrie SMS-uri. Daca este surprins in flagrant, se fastaceste ca un copil.

4. Vorbeste la telefon intotdeauna dintr-o camera de unde nu poate fi ascultat sau auzit de partenera de viata.

5. Insista ca partenera sa iasa singura in oras. Principalul motiv: cauta sa fie liber pentru a putea fi impreuna cu amanta.

6. Ajunge acasa "cu capsa pusa", fiind certaret din orice. Acesta este un semn clar de infidelitate: barbatul suporta din ce in ce mai putin prezenta partenerei si-l enerveaza sa fie in preajma acesteia.

7. Petrece ore in sir pe chat, singur si de obicei la ore la care partenera este de mult adormita.

8. Minte din ce in ce mai mult. Incepe sa spuna lucruri care se contrazic intre ele, evita adevarul chiar si atunci cand nu e nevoie. Acesta este considerat cazul tipic de infidelitate masculina.

9. Isi schimba brusc felul de a fi si modul de a se imbraca. Astfel, pe zi ce trece, isi alege cu foarte mare grija hainele, isi lustruieste zilnic pantofii, isi cumpara camasi sic si dupa ultima moda, se tunde des si principala lui dorinta este aceea de a-si schimba rapid... masina.

10. Se poarta extrem de tandru. Este clar ca barbatul insala si ca aceasta reactie este urmarea unui foarte puternic sentiment de vinovatie.
"Oricum ar fi, pentru a-l depista pe barbatul infidel, femeile trebuie mai intai sa nu se lase orbite de propria iubire pentru a putea observa clar semnele infidelitatii. Sa nu se conduca dupa principiul 'mie n-are sa mi se intample niciodata>> si sa cunoasca arta de a iesi frumos dintr-o relatie pentru ca... si femeile insala la fel de mult ca si barbatii" - scrie Infobae.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.