Un fost puscarias si un actor ratat deschid in centrul Bucurestiului un bar pentru sado-masochisti. Un loc de intalnire cu instrumente de tortura improvizate (ciocan, furculita, cleste de bucatarie) si papusi gonflabile pe care le cheama Gheorghe si Ion. Tinerii vor sa castige bani din placeri erotice extreme.
Piesa "Sado-Maso Blues Bar", care se va juca duminica la Teatrul Foarte Mic, recreeaza un univers tabu, acum accesibil chiar si trecatorului de pe strada.

Scena neconventionala, plasata chiar langa un geam transparent, hraneste nevoia de voyeurism a publicului. Gesturile explicite ale personajelor nu mai apartin doar salii, ci pot fi vazute si de pe trotuar. Oamenii obisnuiti se opresc, adesea, langa vitrina si privesc inauntru. Langa piata Rosetti, calatorii care asteapta in statia de autobuz isi sucesc gaturile ca sa prinda o bucatica de actiune. Sunt momente in care personajele ies din sala si trec pe strada, iar spectatorii din fotolii le observa prin acelasi geam. Le vad cum picteaza sticla transparenta cu ketchup sau graffiti, scriind SADO MASO cu gesturi ample, care ii socheaza pe trecatori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.