Biletele la concertul lui George Michael la Bucuresti au cele mai atractive preturi comparativ cu oricare alta locatie a turneului "25 Live Stadium Tour", show care marcheaza un sfert de secol de cariera muzicala a britanicului, atat ca membru al trupei Wham, cat si ca solist.
"Ne batem de patru ani pentru acest contract si sunt 15 ani de cand George Michael nu a mai sustinut un turneu outdoor", a declarat Stefan Morosanu, directorul general al Modus Production, organizatorul evenimentului. Cele aproximativ 40.000 de bilete pentru concertul din 31 mai, stadionul "Lia Manoliu", organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, vor fi puse in vanzare pe 30 martie (orele 10.00) si vor fi comercializate exclusiv in reteaua magazinelor Diverta si online (www.bileteonline.ro) - la nivel mondial - la urmatoarele preturi: 280 RON, categoria VIP, 180 RON - tribuna a II-a, 150 RON - pe teren, in fata scenei, 130 RON - tribuna I, 120 RON - peluza si 90 RON - pe gazon. Trebuie mentionat ca orice membru inregistrat al oricarui fun club George Michael din lume are prioritate la rezervarea biletelor.

Show-ul din Romania este realizat in totalitate cu echipamentul tehnic al turneului european al artistului, organizatorul precizand ca nu este un concert promotional al celui mai recent album ("Twentyfive"), ci unul de hituri. "Va fi o productie impresionanta. Mult peste concertul Depeche Mode", a mai spus Morosanu. Concertul va fi suta la suta live, cu orchestra si backing vocals, bazat pe formatul "25 European Tour" de anul trecut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.