Studentii de la Universitatea Politehnica din Bucuresti au prezentat ieri rezultatele referendumului privind intentia conducerii Universitatii de a desfiinta barurile si cluburile din Regie. In cadrul cercetarii au fost intervievati aproape 10% din cei 12.000 de studenti din campus.
Rectorul Universitatii Politehnice, Ecaterina Andronescu, a declarat ca intentioneaza sa inchida toate barurile din Regie, pentru a amenaja librarii, cinematografe si magazine. Totodata, Andronescu a anuntat ca accesul masinilor in complexul studentesc si in zona rectoratului Politehnicii va fi permis numai pentru studentii si cadrele didactice ale Universitatii. In privinta discotecilor, tinerii considera ca ar trebui sa li se impuna restrictii de functionare, spre exemplu sa fie inchise la ora 12.00, astfel sustinand demersurile conducerii Universitatii Politehnice din Bucuresti de a desfiinta barurile si discotecile din Complexul Studentesc Regie.

In prezent, in Complexul Studentesc Regie, functioneaza mai multe discoteci in spatiul fostelor cantine studentesti sau in ateliere. Potrivit intentiilor conducerii UPB, barurile si discotecile din Regie ar putea fi desfiintate sau transformate in librarii, biblioteci sau puncte de alimentatie publica. Conform conducerii UPB, exista contracte de inchiriere pe perioade lungi, iar discotecile nu vor putea fi inchise peste noapte. Presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, Gabriel Petrea, a precizat ca rezultatele finale vor fi facute publice in cel mult doua zile.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.