Una din problemele Capitalei este cea a parcarilor. si cum intotdeauna exista speculanti pentru orice tip de necesitate a cetatenilor, s-a nascut o noua specie de cersetori. Cei care stau in parcari improvizate prin cele mai circulate zone si care pretind o suma de bani pentru "a avea grija de masina".
Te asista la parcare, iti dau indicatii, iar de multe ori te ghideaza catre un loc in care parcarea este interzisa. in general, soferii achita aceasta taxa de protectie, insa paradoxul este ca "aparatorii" vehiculului o protejeaza chair de ei insisi. Pentru ca exista riscul destul de mare ca persoana care nu a acceptat paza - si-n consecinta nu a platit - sa aiba surpriza sa gaseasca masina lovita. Oare de cine? Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Cristian Ciocan, recomanda cetatenilor sa nu dea sub nicio forma bani acestora, ba mai mult, sa sesizeze politia la numarul de telefon 112. De asemenea, in cazul unei avarii constatate dupa un eventual conflict cu "paznicul" masinii, sa faca plangere la politie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.