Dupa ce au facut cariera, au fost in fruntea box-office-ului, au creat eroi si au fost premiate, filmele «mamut» revin. Producatorii, constienti de succesul si mai ales de incasarile pe care le-au adus, spera ca noile continuari sa beneficieze de acelasi succes ca precedentele. Asta ramne de vazut.

"Rocky Balboa", pelicula care a avut premiera in luna februarie si in Romania, reprezinta finalul unei saga legendare, inceputa in urma cu 30 de ani si contine imagini din seriile anterioare, exceptand penultima parte, despre care Stallone crede ca este cea mai slaba din intreaga serie. Filmarile s-au facut exclusiv in Statele Unite. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) isi petrece serile povestind intamplari din viata sa clientilor restaurantului al carui patron este. Fiul sau Robert (Milo Ventimiglia) nu trece nici macar sa-l vada, fiind prea ocupat sa-si traiasca propria viata. Timpul si loviturile incasate l-au slabit pe pugilist, insa, in adancul sufletului, a ramas acelasi luptator. Bugetul acestei productii a fost de aproximativ 24 de milioane de dolari si numai in primul week-end in care a rulat in cinematografele din SUA a inregistrat incasari de 17 milioane de dolari.

Sylvester Stallone se retrage in spatele camerei

Pentru continuarea "Rambo IV - Perla Cobrei", care se va filma in Thailanda, Stallone recunoaste ca i-a fost greu sa gaseasca o noua poveste. "E dificil. Acum s-au schimbat foarte mult ratiunile politice." Filmul, cu un buget de 24 milioane de dolari, va fi lansat in Statele Unite la finele acestui an. Povestea il prezinta pe Rambo ducand o viata de calugar, retras in Bangkok. Un grup de voluntari, care ducea provizii in Burma dispare fara urma, iar o ruda a unuia dintre misionarii disparuti apeleaza la Rambo sa-i gaseasca. Eroul isi alege o echipa de tineri pistolari (un detaliu cerut de finantatorii proiectului) si pleaca in noua misiune. Dupa acest proiect, actorul va ramane la Hollywood, dar in spatele camerelor de filmat, convins ca are talentul de a regiza "capodopere" cel putin la fel de reusite ca cele in care a fost actor.

Justin Timberlake, rege in desene animate

A treia parte a filmului animat oscarizat Shrek va fi lansata pe 18 mai. In aceasta parte a filmului, Justin Timberlake se va alatura binecunoscutei echipe formata din Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banderas si Cameron Diaz. Timberlake va fi vocea regelui Arthur, sau "Artie", nepotul rebel al regelui Harold, pe care nu-l intereseaza sa fie rege. Va puteti aminti ca in Shrek 2 aparea un afis cu "Sir Justin" in camera printesei Fiona, interpretata de Cameron Diaz, pe atunci prietena lui Timberlake. Shrek are misiunea de a-l invata pe Artie cum sa se poarte "regeste". Oficiali ai casei de productie Dreamworks au dezvaluit cateva detalii ale acestei continuari. In poveste va aparea si un copil, iar inainte ca Shrek sa-l invete pe Artie cum sa fie rege, acesta trebuie, mai intai, sa-si invinga teama de a fi tata. Pentru Shrek the Third, coloana sonora va apartine tot celor de la Smash Mouth, care au compus o piesa speciala pentru "dansul lui Artie". Pentru anul 2010, producatorii de la Dreamwork au anuntat ultima parte din aceasta serie, Shrek 4.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.