Barbatii nostri sunt cei mai sexosi.Cel mai recent numar al revistei Men’s Health, editia americana, plaseaza pe locul intai in lume barbatii din tara noastra in privinta numarului de raporturi sexuale prestate in decursul unui an. In opinia specialistilor nostri, acest record este discutabil.
Potrivit unui studiu privind activitatea sexuala masculina ce a durat cateva luni si la care au participat 40.000 de barbati din intreaga lume, romanii au fost declarati castigatori. Rezultatele studiului sunt publicate in cel mai recent numar al revistei Men’s Health, editia americana, si sunt diferite de cele obtinute de o binecunoscuta companie producatoare de prezervative. In timp ce in topul respectivei companii se situeaza grecii, iar asiaticii sunt codasi, conform revistei Men’s Health, romanii sunt campioni absoluti, pe locul secund sunt coreenii, iar grecii aluneca pe locul al treilea.

Asadar, cu o medie de 232 de raporturi sexuale pe an, romanii i-au ingenuncheat pe americani. Desi e de bine, am consultat si specialistii. Psihologul Mirela Zivari spune ca exista tendinta de a ne pune intr-o lumina favorabila. "Este o tendinta fireasca aproape, daca tinem seama ca in discutie este virilitatea si ca la sondaj participa barbati." Psihologul nostru admite ca barbatii chestionati au incercat "sa se dea rotunzi", realitatea fiind cu totul alta. "Nu este exclus ca romanii sa faca mai mult sex, pentru ca au mai mult timp, sunt mai dezinhibati. Dar este si exagerare, in spatele careia s-ar putea ascunde multe frustrari, dorinti, neputinte."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.