Dupa ce au vazut ca patru mii de femei s-au inghesuit la Sala Palatului pentru a urmari show-ul de strip-tease masculin oferit pe post de martisor de cei noua membri ai trupei Flamingo Boys, coordonata de Cornel Pasat, iubitul Oanei Roman, moldovenii au prins ideea si s-au lansat si ei in "meserie".

In ziarele din Iasi au aparut, peste noapte, zeci de anunturi cu barbati "fierbinti" care ofera doamnelor si domnisoarelor servicii sexuale. Unii chiar si-au facut site-uri de internet pentru a-si arata clientelor "potentialul". "Inchiriaza-ti un barbat! Tanar stilat, simpatic, curat, cu muschi si extrem de bine dotat, ofer companie doamnelor si domnisoarelor generoase", este unul dintre anunturile ce au invadat presa din Iasi. "Am vazut isteria aia de la Bucuresti si am zis sa incerc si eu sa scot un ban in plus. Pai ce au aia in plus fata de mine? Ca si eu am muschi, dansez de n-am aer si oricum la agatat femei sunt campion. Daca ies si bani si mai cade si ceva 'olimpiada>> (partida de sex - n.r.), de ce nu?!", spune Marian, un iesean in varsta de 23 de ani.

CA LA TAXI, 500.000 "PORNIREA"

"M-am apucat de strip-tease dupa ce m-au dat afara de la firma de paza la care lucram. Pai decat sa stau pe 4 milioane la aia si sa fac planton toata noaptea la pazit magazine, mai bine fac strip-tease si castig 30 de milioane pe luna", spune Pablo, un alt stripper. El marturiseste ca este putin ingrijorat de concurenta tot mai acerba de pe "piata". "Au aparut tot felul de baieti care fac strip-tease. Si-au facut trupe, si-au tras costumatie, muzica, ce mai, tot tacamul. Cel mai nasol e ca au spart piata cu preturi mai mici, se vand ca fraierii pe 500 de mii. Am vorbit cu cativa prieteni de-ai mei, mai vechi in meserie, sa facem ceva ca sa tinem preturile sus. Pai eu fara 500.000 de lei nici nu ma misc din pat. E ca la taxi, platesti pornirea, apoi cotizezi in functie de cat vrei sa vezi. Eu scot cam 2 milioane de numar", ne mai spune Pablo.

PE INTERNET

Afacerea merge atat de bine, incat stripperii au trecut deja la adoptarea unor metode de marketing, menite sa le fidelizeze clientela. De la clasicele anunturi din ziare la cartile de vizita si discounturi si chiar pana la site-uri de internet in care se prezinta "marfa" in detaliu. "Majoritatea clientelor sunt femei singure, trecute de 30 de ani, si care au nevoie de sex. Am insa si cliente tinere, pustoaice care vor sa se distreze. Ce sa zic, am si femei maritate cu copii acasa", spune stripperul.

Un alt stripper, Mugurel , a gasit cea mai buna metoda sa isi prezinte serviciile. La adresa http://www.geocities.com/mugurel78iasi/, Mugurel isi prezinta profesionist oferta. "Un profesionist lucreaza numai pentru placerea dumneavoastra!! Experienta si grija pentru imaginea proprie creeaza un barbat perfect! Servicii oferite: companie, masaj erotic, dans erotic, strip-tease. Imi ofer serviciile de asemenea si ca manechin, fotomodel sau actor in productii XXX sau erotice. Cadoul potrivit ti-l pot oferi EU. Cauta-ma. Posed apartament si asigur maxima protectie!", spune stripperul, care si-a postat pe internet si cateva fotografii, mai mult decat concludente, printre care si cateva in care isi prezinta "organul", ca sa stie clienta pe ce da banii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.