Si doamnele detin parghii ce misca lucrurile in sectorul public sau privat.

Nu bat cu pumnul in masa, nu au orgolii nemasurate si nici nu fac gesturi populiste. In schimb, au ambitia de a-si face bine treaba, incapatanarea de a munci pe branci pentru ca tot ce depinde de ele sa iasa perfect si nebunia de a indrepta lucrurile strambe. Iar prin munca lor conduc, intr-un fel sau altul, Romania.

De 8 Martie am ales sapte dintre femeile ce-au tot inaintat printre semenii lor pana au ajuns in randul din fata. Nu avem pretentia unui studiu exhaustiv, am identificat insa cateva dintre cele reprezentative: Adriana Saftoiu a ajuns pana in spatele celui mai puternic om din stat. Monica Macovei a tinut piept demagogiilor, ipocriziilor si jocurilor de interese din justitie, iar Laura Codruta Kovesi, recent numita procuror general, s-a angajat sa-i puna la colt pe cei pentru care legea e mai mult tocmeala.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.