Al patrulea model din gama Logan va fi lansat in Brazilia spre finalul acestui an, inaintea lansarii europene programata pentru 2008, a declarat Luc Alexandre Menard, membru in comitetul executiv al Renault.Decizia apartine directorului executiv Carlos Ghosn, a spus Menard care a condus proiectul Logan inca de la inceput de cand fostul sef al executivului Renault, Louis Schweitzer, a prezentat masina in iunie 2004.

Logan a fost initial gandit sa fie vandut pe pietele emergente, dar succesul masinii i-a determinat pe cei de la Renault sa il comercializeze si pe pietele mature din Europa de Vest. "Pe de o parte avem clienti in piete emergente care ne-au spus ca erau multumiti cu un model nou, dar s-au intrebat de ce nu il vindem in Europa, iar pe de alta parte noi il vindeam in Polonia, care era parte a UE, deci un dealer din Varsovia putea, cel putin teoretic, sa deschida un showroom Dacia pe Champs Elysee in Paris", a mai spus Menard potrivit NewsIn.

Programul "Contract 2009" al Renault prevede ca gama Logan sa aiba sase modele peste doi ani, iar in prezent modelul e asamblat in sase tari: Romania, Rusia, Columbia, Maroc, Iran si India. Anul trecut s-au vandut pe plan mondial 248.000 de unitati, iar capacitatea maxima de productie ar putea ajunge la 900.000 de masini anual. Gama Logan cuprinde in prezent trei modele: berlina, break-ul numit MCV si furgonul numit Logan VAN.