Traficul rutier prin principala poarta de intrare in Bucuresti, pe portiunea cuprinsa intre Baneasa si Casa Presei Libere, se va inchide incepand din aceasta noapte, timp de cel putin doua saptamani.
Primaria Capitalei a luat aceasta decizie pentru a permite dezafectarea stalpilor provizorii de sustinere si a panourilor metalice din jurul Podului CFR Miorita. Circulatia va fi deviata cu jumatate de ora inainte de miezul noptii si va reveni la normal spre orele diminetii. Traseele ocolitoare vor fi doua, aceleasi ca si asta-toamna, cand circulatia a fost interzisa si pe timp de zi: Strada Tipografilor-Bd.

Poligrafiei-Pasajul C.F.R. Jiului-Soseaua Baiculesti-Soseaua Straulesti-Strada Dobrogeanu Gherea-Bd. Ion Ionescu de la Brad-Soseaua Bucuresti-Ploiesti sau Strada Dobrogeanu Gherea-Soseaua Straulesti- Soseaua Baiculesti-Pasajul C.F.R. Jiului-Bd.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.