''Cu un pas inainte" debuteaza astazi, de la ora 21.30, la Pro Tv. Serialul, care are in distributie nume cunoscute ale actoriei romanesti - Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Cristi Iacob, Ioana Andrei Ionescu, Virgil Ogasanu, Emilia Dobrin - si actori tineri: Ana Ularu, Aylin Cadir, Serban Gomoi, Alex Mihalus, Madalina Ghitescu, Eugen Jebeleanu si Diana Cavallioti, a mai fost difuzat in 20 de tari in varianta sa originala.

"Cu un pas inainte" reda povestea unor tineri studenti care se lupta sa ajunga in varf. Chiar daca nu are nimic in comun cu personajul din serial, Monica Davidescu a reusit sa intre in pielea fostei balerine Edith Dinescu care, din cauza unui accident la picior, isi abandoneaza pasiunea, alege drumul alcoolului si-si face o cariera din dansul la bara intr-un club de noapte.

"Ea e alcoolica, eu nu. Ea a facut zece ani striptease, eu nu. Dar am prezentat spectacole de cabaret cu dansuri mai sexy. Ea fumeaza, eu nu. Ei ii e greu sa aiba o relatie. Eu imi stiu drumul. Edith e in bataia vantului", povesteste Monica Davidescu. Cu toate ca personajul ei pare un om ratat si slab, Monica isi doreste ca lumea sa-i dea o sansa lui Edith sa redevina un om respectat si demn. "As vrea ca oamenii sa o perceapa pe Edith ca pe un om care se lupta cu viata si care chiar vrea sa iasa invingatoare din aceasta lupta".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.