Pana pe data de 10 martie 2007 are loc al doilea concurs pentru ocuparea celor 94 de posturi de manager de spital, pentru unitati care sunt conduse in acest moment de interimari, deoarece la concursul organizat in noiembrie anul trecut pentru aproximativ 450 de spitale publice, locurile nu au fost ocupate, ori din lipsa de candidati, ori din cauza faptului ca acestia nu au luat nota de trecere.

Prima proba a concursului de manager de spital pentru cele 94 de functii ramase neocupate in urma concursului organizat de Ministerul Sanatatii in noiembrie 2006 a avut loc ieri, la scoala Nationala de Mangement Sanitar. Dat fiind ca pentru 25 de spitale nu au existat inscrieri pentru concurs, acestea vor continua sa fie conduse de directori interimari. Este vorba de cate un spital din judetele Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Giurgiu, Mures, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea si Spitalul Clinic de Dermatovenerologie "Prof. dr. Scarlat Loghin" din Bucuresti, doua spitale din judetele Mehedinti, Sibiu, Suceava si patru spitale din Neamt. in data de 14 decembrie, oficialii Ministerului Sanatatii au numit in functie 339 de noi manageri de spital care au castigat posturile prin concurs. 208 dintre acestia au fost manageri si inainte de concurs.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.