Planeta face sex

Aflati ca, in aceasta clipa, pe planeta noastra fac dragoste 84.000 de persoane. Totusi, comportamentele lor in aceste momente sunt diferite.

Peste 120 de milioane de raporturi sexuale au loc zilnic pe planeta noastra. In top se plaseaza americanii. Astfel, un american intre 16 si 45 de ani "presteaza" anual, in medie, 130 de raporturi sexuale, cu o durata medie de o jumatate de ora fiecare. La polul opus se plaseaza thailandezii, cu mai putin de 100 de raporturi anual, cu o durata medie de 10 minute fiecare. Seductia imbraca forme diferite pe glob.

In Marea Britanie, un sfert din femeile active sexual considera omoplatii barbatilor partea corpului cea mai atragatoare, ceea ce i-a stimulat pe fabricantii de tee-shirts mulate intr-o paleta cromatica ce te duce cu gandul la peisajele exotice. In Germania, subsuoara este cea mai excitanta. Adulterul este o practica inegal raspandita pe glob. In Rusia, trei sferturi din barbati si jumatate din femei si-au recunoscut infidelitatea. Intr-un clasament al infidelitatii, s-ar plasa englezii si germanii, urmati de francezi, italieni si spanioli.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.