Soprana Felicia Filip sustine, luni, un recital cu arii din opere, compozitii de Enescu si lieduri, ce vor alterna cu versuri recitate de Ion Caramitru si un moment de dans cu Razvan Mazilu si Adina Craciun, in foaierul galben al Operei Nationale Bucuresti, anunta organizatorii.

Felicia Filip ii va avea ca invitati, la recitalul intitulat "Fleurs de mars", si pe mezzosoprana Oana Andra, baritonul Adrian Marcan, pianistul Viniciu Moroianu si pianista Liana Mares. Programul serii va curpinde poezii din literatura franceza si arii din operele "Herodiade" de Massenet si "Pescuitorii de perle" de Bizet, compozitiile de Enescu "Omagiu lui Faure", "Carrion-Nocturne", "Preludiu" si "Scherzo", si liedurile "Les chemins de l’amour" de Poulenc si "Ici bas" de Faure.

Recitalul va cuprinde si un moment coregrafic din spectacolul "Simfonia fantastica", realizat de Gigi Caciuleanu, ce va fi sustinut de Razvan Mazilu si Adina Craciun. Spectacolul face parte din noul ciclu muzical intitulat "Salonul muzical ‘Vocile primaverii’", ce va mai aduce la Opera Bucuresti nume precum Irina Iordachescu, Mariana Colpos, Mihaela Stanciu sau Ionela Bradean