Incepand din aceasta primavara, Pascal Bruckner va coordona, impreuna cu Magdalena Marculescu, colectia Eroscop a Editurii Trei

Cu aceasta ocazie, astazi, cunoscutul filosof si eseist francez vine la Bucuresti pentru o serie de evenimente ce vor avea loc in urmatoarele trei zile. Primul dintre ele, Eveniment EROSCOP, va avea loc astazi, de la ora 19:00, in Social Club Frattelli.

Filosoful francez nu se afla la prima sa vizita in Romania. Prima sa carte publicata de Editura Trei a fost romanul "Hotii de frumusete", urmand apoi reeditarea romanului "Luni de fiere" si aparitia volumului "Euforia perpetua", lansat in prezenta autorului.

Maine, la ora 16:30, Pascal Bruckner lanseaza cea mai recenta aparitie editoriala, "Tirania penitentei. Eseu despre masochismul occidental". Evenimentul va include si o dezbatere cu tema "Predicatorii rusinii. Despre culpabilitate in democratiile europene", avandu-l ca moderator pe Catalin Avramescu. Dezbaterea va fi gazduita de Institutul Cultural Francez. Vizita autorului francez se va incheia cu o sesiune de autografe ce va avea loc la Libraria Carturesti, sambata, 3 martie, la ora 18:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.