Pretul biletelor de tren va creste cu 9,1% de joi, 1 martie, conform programului stabilit anul trecut de catre Ministerul Transporturilor privind majorarea trimestriala a tarifelor transportului feroviar de calatori.

Potrivit reprezentantilor din cadrul Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), urmatoarea scumpire va avea loc in vara.

Din data de 1 martie calatorii vor plati cu 9,1% pentru un bilet de tren, iar elevii, studentii si navetistii vor beneficia in continuare de reduceri.

Astfel, o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ sase lei mai mult la clasa I si cu trei lei in plus la clasa a doua. Tarifele biletelor pentru intercity pe aceeasi ruta vor creste de la 45,90 lei la 50,20 la clasa I si de la 33,70 lei la 36,80 lei la clasa a II a.

Pe ruta Bucuresti-Timisoara pretul unei calatorii va creste cu aproximativ sase lei mai mult pentru trenurile rapid, cu maximum noua lei mai mult la intercity si cu pana la cinci lei la trenurile personal.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.