Astazi la orele 18.00, la Galeria Dialog de langa Primaria sectorului 2 are loc vernisajul unei expozitii de exceptie din seria celor ce prezinta creatiile unor personalitat a caror preocupari s-au aflat la confluenta artelor. De aceasta data, initiatoarea acestor manifestari, consilierul artistic, criticul de arta Ruxandra Garofeanu, a pregatit un regal al confluentei artelor: o expozitie inedita care ni-l prezinta in premiera pe simezele noastre pe Marin Sorescu- pictorul.

Aproximativ 60 de picturi din colectia familiei Sorescu vor putea fi vazute si admirate cu acest prilej. Marin Sorescu, cunoscut si apreciat in tara si in lume, mai ales ca scriitor a fost atras egala masura de pictura.
Astfel a fost apropiat si prieten cu o serie de mari maestri ai picturii noastre cum ar fi Ion Pacea, Alin Gheorghiu, Viorel Marginean frecventandu-le constant atelierele. Acestia si-au facut reciproc portretele. Mentionam ca un sugestiv portret realizat de Magdalena Radulescu va fi vazut pentru prima data intr-o expozitie.

Galeria Dialog s-a impus, de altfel, in constiinta iubitorilor de arta prin anvergura organizarii unor prestigioase expozitii. Expozitia de fata va fi prezentata de Dan Haulica, presedintele de onoare al Asociatiei Internationale a criticilor de arta