Dorinta de a fideliza angajatii ii determina pe specialistii in resurse umane sa inventeze beneficii iesite din comun, doar-doar vor retine salariatii valorosi.
Masina de serviciu, laptopul, asigurarea de sanatate si telefonul mobil au devenit niste banalitati incluse in pachetele salariale, in special pentru cei care ocupa pozitii de top management. Acest fenomen a inceput sa se resimta si la niveluri mai joase. Aproape toti salariatii cu lefuri decente vor beneficii cat mai diversificate, iar directorii de resurse umane trebuie sa gaseasca noi formule de fidelizare. Ideala este, spun expertii in HR, combinarea cat mai multor beneficii, de comun acord cu angajatii.

De altfel, expertii PricewaterhouseCoopers spun ca, in comparatie cu anii trecuti, ponderea beneficiilor din pachetul salarial este de 10a, "cea mai mare valoare inregistrata din ‘97 pana acum".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.