Circulatia rutiera intre Casa Presei Libere si Aeroportul Baneasa va fi inchisa intre 5 si 15 martie, insa numai pe timpul noptii, pentru efectuarea unor lucrari la podul feroviar de linga fintina Miorita.
Comisia Tehnica de Circulatie a municipalitatii a avizat, ieri, inchiderea traficului in zona Podului CF Miorita, in perioada 5-15 martie, in intervalul orar 23.30 - 04.30, pentru efectuarea unor lucrari la podul de cale ferata, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei. Pe timpul noptii, legatura dintre Bucuresti si DN1 se va face pe rute ocolitoare, prin Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - Soseaua Baiculesti - Soseaua Straulesti - strada Ion Ionescu de la Brad.

Dirijarea traficului pe rutele ocolitoare se va realiza prin indicatoare rutiere specifice, se mai arata in comunicatul primariei. Lucrarile la podul de cale ferata Miorita au inceput in vara anului trecut, pentru finalizarea acestora fiind intrerupt traficul rutier timp de aproape doua saptamini. Lucrarea a presupus demontarea unui pod de 38 de metri lungime si inlocuirea cu unul de 57 de metri lungime si o latime de 25 de metri, cu doua linii de cale ferata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.