Romanii sint mai rapizi in realizarea unui act sexual, spre deosebire de americani, se arata intr-un studiu realizat de catre specialistii de la Centrul Medical Povernei din Capitala si prezentat la simpozionul Asociatiei Romane pentru Disfunctie Erectila - ARSM, care a avut loc la Sinaia.
"Dintre cei 120 de pacienti pe care i-am chestionat, 65 sufereau de disfunctie erectila, iar 55 erau normali. Le-am cerut sa completeze un chestionar legat de timpul de organizare a actului sexual", ne-a declarat dr. Dan Peretianu, specialist in sexologie si andrologie, autorul cercetarii.

Barbatilor li s-a cerut sa spuna cit timp le ia din momentul in care apare dorinta de a face sex si pina cind se decid ("timpul dorintei"), cit le ia de la decizie la preludiu ("timpul deciziei") si de la preludiu la penetrare.

A rezultat un timp total de 37 de minute la barbatii normali si de 44 de minute la cei cu disfunctie erectila, in timp ce la americani timpul total alocat unui act sexual, de la momentul la care se ia decizia si pina la finalizarea lui, este mult mai mare, de 54 de minute.

Americanii se gindesc de doua ori mai mult decit romanii pina sa faca sex

"Romanii au un act sexual mai scurt decit americanii, mai ales la nivelul gindului (de la gind la decizie). Americanii se gindesc mai mult pina se decid daca sa aiba sau nu un act sexual, in timp ce romanii sint foarte rapizi in decizie", comenteaza rezultatele dr. Peretianu. Mai exact, americanilor le trebuie 29 de minute pina sa se decida sa faca sex, in timp ce romanii au nevoie de doar 12 minute (cei normali) si 18 minute (cei cu disfunctie erectila).

Constatarile facute de medici ii ajuta sa le ofere pacientilor cu probleme medicamente care au o actiune mai rapida asupra erectiei.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.