12 locuinte de lux se construiesc in Baneasa. 11 au fost deja vandute

Romania este o tara saraca, dar cu oameni bogati. In Baneasa se afla in constructie un complex rezidential de blocuri unde apartamentele ajung la preturile vilelor de la Hollywood. 12 astfel de apartamente ajung la 1,3 milioane euro fiecare. Doar unul singur nu a fost vandut!

Bucurestenii interesati de achizitionarea unei locuinte pot sa aleaga, in acest sfarsit de saptamana, dintr-o oferta extrem de bogata de ansambluri rezidentiale noi, atat in oras, cat si la periferie. Targul de apartamente din Capitala, care se desfasoara pana duminica la World Trade Plaza, a reunit mai multe firme imobiliare care isi expun ofertele de locuinte, dar si solutiile financiare pentru achizitionarea lor.

Astfel, daca pretul unei garsoniere noi, dar ceva mai modeste, in zone periferice ale Capitalei, porneste de la 45.000 de euro, un apartament de lux, in Baneasa Rezidence, ajunge la... 1.280.000 de euro.

Locuinta are 550 mp

Apartamentul, in suprafata de 550 de mp, se desfasoara pe ultimul etaj al blocurilor de patru nivele, si dispune de trei dormitoare cu bai proprii, un living, o sala de mese si o terasa imensa, sub forma unui balcon ce inconjoara apartamentul. Mai mult, proprietarul unui astfel de apartament va beneficia de doua locuri de parcare, dar si de o suprafata de teren de 370 mp, in proprietate. "S-au vandut. A mai ramas doar unul dintre cele 12 apartamente, cate au existat initial", a afirmat Cristina Rosca, manager de vanzari al agentiei Real Time.

75.000 de euro - 2 camere intr-un bloc nou in Militari

Un proiect nou vizeaza ridicarea unor apartamente in cartierul Militari, departe de aglomeratia centrului Capitalei, in vecinatatea unor centre comerciale, parcuri si restaurante, spune Simona Rosca, reprezentantul companiei LoiaL. Proiectul cuprinde doua imobile de locuinte, de cate patru etaje, iar pretul apartamentelor, cu suprafete intre 75 mp si 112 mp, porneste de la 74.800 de euro pentru cele cu doua camere, si de la 115.980, pentru cele cu trei camere. Un alt complex de blocuri noi se ridica in aproprierea complexului comercial Plaza Romania si se numeste West Park.

Complexul West Park va fi situat in zona Lujerului din Capitala

Romanii isi cumpara acum case de vacanta in Grecia

Cererea bucurestenilor pentru case de vacanta in Grecia sau pentru "simple" apartamente in Atena sau Salonic este tot mai mare, in ciuda pretului piperat, de peste 3.000 de euro/mp. "Biroul nostru din Grecia este foarte activ, dar am inceput demersurile pentru parteneriate cu firme din Spania sau chiar Marea Britanie", au afirmat reprezentantii companiei LoiaL. In Atena, pretul apartamentelor incepe de la 1.600 euro/mp, pana la 3.900 euro/mp pentru apartamentele noi, si poate ajunge pana la 8.700 euro/mp, in apartamente.

O vila in Corbeanca "sare" de 400.000 euro

Targul de apartamente pune la dispozitia bucurestenilor si oferta de locuinte sau terenuri de la marginea orasului si in comunele limitrofe. Astfel, pretul unei vile in Corbeanca, in suprafata de 1.335 de mp, cu living, sufragerie, cinci dormitoare, bucatarie, se ridica putin peste 400.000 de euro.
Preturile sunt asemanatoare si in zona Snagov, unde o vila de sapte camere in suprafata de 330 mp, cu doua locuri de parcare, costa 390.700 de euro, la care se adauga TVA. La Saftica, o vila cu patru camere si trei bai costa 235.000 de euro, plus TVA.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.