Noul post de televiziune a ales ca data de petrecere a lansarii 14 februarie, Valentine’s Day

Marea petrecere de lansare a noului post de televiziune Kanal D a dat peste cap planurile a foarte multe perechi de indragostiti pentru care Valentine’s Day inseamna mai ales cina romantica in doi. O cina, respectiv un dineu, a fost si miercuri, la Palatul Parlamentului, dar nu in doi, ci in mii de persoane care au acceptat invitatia la seara care a marcat "nasterea" televiziunii Kanal D, parte a Dogan Media International.

Oameni politici, oameni de afaceri, jurnalisti si vedete cunoscute de la alte televiziuni, transferate acum la noul post, au umplut pana la refuz Sala Unirii, unde a fost amplasata scena pe care au evoluat Berti Barbera si trupa 35, dansatori de elita adusi din Turcia si VIP-urile postului. O impresie foarte placuta a asistentei a facut presedintele Dogan Romania, tanara Begum Dogan Faralyali, care este nu doar extrem de tanara pentru o asemenea responsabilitate, dar si foarte frumoasa… Dupa discursul acesteia, vedetele postului au fost prezentate de cei doi amfitrioni ai serii, care se numara si printre cele mai importante vedete ale postului, Dana Razboiu si Cosmin Cernat. Au aparut in scena membrii trupei Vacanta Mare, Gabriela Cristea, Adriana Trandafir, Alina Sorescu, Marius Vizante, Andreea Antonescu, Adrian Enache, Silviu Biris si George Dumitrescu, care va prezenta stirile de weekend.

Socializare pe ritmuri turcesti

In timp ce pe scena se consumau momente coregrafice deosebite, "Fire of Anatolia", in sala, intre antreu si friptura, oamenii politici schimbau amabilitati. Mai ales cu Gerhard Schroeder, fost cancelar al Germaniei, unul dintre oaspetii de seama si, prin urmare, cel mai "vanat" personaj al petrecerii. In rest, Ion Iliescu a mers la masa, la Mircea si Mihaela Geoana pentru a-i saluta, Emil Constantinescu a avut dialog cu familia Copos si cu Peter Imre, Ion Tiriac s-a intretinut cu Ecaterina Andronescu, iar Ionel Blanculescu a dat mana cu Theodor Stolojan si Mona Musca.

In mod inexplicabil sau explicabil doar prin fierberea din acest moment de pe scena politica, putini dintre actualii guvernanti s-au aratat interesati de seara Kanal D. Printre ei, proaspatul demisionar de la Externe, Razvan Ungureanu, Cristian Boureanu cu partenera sa, manechinul Valentina Pelinel, primarul Adrian Videanu si Bogdan Olteanu cu sotia sa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.